Φαλάφελ (ρεβιθοκεφτέδες)
Φαλάφελ (ρεβιθοκεφτέδες)
Τραγανοί κεφτέδες με πλούσια γεύση ρεβιθιού.
Βασικά υλικά:
- Ρεβίθια (μουλιασμένα, ωμά, περασμένα μια φορά από τη μηχανή του κιμά)
- Κρεμμύδι ξηρό ψιλοκομμένο
- Κρεμμύδι φρέσκο ψιλοκομμένο
- Παναρισμένα με φρυγανιά
Χαρακτηριστικά:
- Χρυσαφί χρώμα και τραγανό εξωτερικά μετά το ψήσιμο
- Πλούσια γεύση ρεβιθιού και μυρωδικών
Μέθοδος και τρόποι ψησίματος
Πρόταση σερβιρίσματος
Συσκευασίες
Μέθοδος και τρόποι ψησίματος
Απευθείας από την κατάψυξη
Φριτέζα (προθερμασμένη απαραιτήτως): 160-170°C για 4-5 λεπτά μέχρι να πάρουν χρυσαφί χρώμα και να ανεβούν ψιλά στην επιφάνεια του λαδιού
Ενδεικτική θερμοκρασία στο κέντρο του προϊόντος με θερμόμετρο ακίδας μετά το ψήσιμο: 72°C
Πρόταση σερβιρίσματος
Συνοδεύεται με χούμους ή σος γιαουρτιού ή μπαμπαγκανούζ.
Συσκευασίες
Κωδικός προϊόντος | Βάρος τεμαχίου | Συσκευασίες ανά κιβώτιο | Κιλά ανα κιβώτιο | Κιβώτια ανά παλέτα |
005.290 | 33g | 3 | 3 | 180 |