Κροκέτες παστουρμά
Κροκέτες με παστουρμά
Τραγανή κροκέτα με καπνιστή γεύση και μαστιχωτή υφή.
Βασικά υλικά:
- Αυθεντικός παστουρμάς Ανατολής (μοσχαρίσιο κρέας)
- Τυρί φέτα ΠΟΠ
- Τυρί κασέρι ΠΟΠ
Χαρακτηριστικά:
- «Μαστιχωτή» απαλή υφή μετά το ψήσιμο
- Χρυσαφί χρώμα και τραγανό εξωτερικά μετά το ψήσιμο
- Αυθεντικά τυριά
- Αυθεντικός παστουρμάς
- Χωρίς συντηρητικά
- Παγωμένο με την μέθοδο IQF
Μέθοδος και τρόποι ψησίματος
Πρόταση σερβιρίσματος
Συσκευασίες
Μέθοδος και τρόποι ψησίματος
Απευθείας από την κατάψυξη
Φριτέζα (προθερμασμένη απαραιτήτως): 165-170°C για 4-5 λεπτά μέχρι να πάρουν χρυσαφί χρώμα και να ανεβούν ψιλά στην επιφάνεια του λαδιού
Ενδεικτική θερμοκρασία στο κέντρο του προϊόντος με θερμόμετρο ακίδας μετά το ψήσιμο: 72°C
Πρόταση σερβιρίσματος
Συνοδεύεται με αυγό μάτι, με πιπεριά κόκκινη ψητή, με μαρμελάδα κόκκινης πιπεριάς.
Συσκευασίες
Κωδικός προϊόντος | Βάρος τεμαχίου | Συσκευασίες ανά κιβώτιο | Κιλά ανα κιβώτιο | Κιβώτια ανά παλέτα |
005.613 | 25g | 3 | 3 | 180 |